Op 25 november is het weer zover. Sinterklaas komt dan naar het Dorpsplein in Geffen. Samen met alle Geffense kinderen wil hij op die dag al vast zijn verjaardag vieren. Hier kunnen jullie gezellig aan mee doen. Voordat Sinterklaas en de Pieten op het Dorpsplein worden ontvangen is er een rijtoer met WIK en de majorettes. Sinterklaas zit dan in een echte koets en vindt het altijd heel leuk als er veel kinderen met ouders langs de route van de rijtour staan. Als de stoet voorbij is kan iedereen aansluiten achter de koets met Sinterklaas en zijn Pieten. Zo gaan we dan met zijn allen in een optocht naar het Dorpsplein.   

Dit is het programma:

12.55 uur 

Start van de rijtoer door het dorp onder begeleiding van de fanfare W.I.K., de  majorettes en de kinderen met hun ouders. Dus ga allemaal langs de route staan en sluit achter de koets met Sinterklaas aan!!!

De route: PvdKampstr-Dorpstr-Tolweg-Thijmstr-Lambertusstr-Veldstr-Kloosterstr-Dorpsstr-Dorpsplein.

13.15 uur

Ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten op het Dorpsplein.

14.00 uur

Receptie in de Koppellinck.

Hier kunnen de Geffense kinderen hun verlanglijstje en zelfgemaakte tekeningen af geven aan de hoofd Piet. De Sint vindt het leuk om alle kinderen tegelijk te ontvangen. De Sint zal in de zaal rondlopen en met de kinderen een praatje maken. Er zijn natuurlijk altijd wel kinderen die op de foto willen als ze bij Sint op schoot zitten. Daarom zullen de sjouwpieten de zetel van de Sint meenemen naar de zaal.

15.30 uur

Einde van de receptie. We zwaaien de Sint en zijn Pieten dan weer uit en zingen een mooi afscheidslied.

De route: