Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in Geffen aangekomen. Hij werd verwelkomd door vele kinderen die klaar stonden met hun tekeningen en andere zelfgemaakte knutselwerkjes. Terwijl de Sint werd toegezongen, zetten de pieten het plein op stelten. Ze deelden pepernoten uit, zongen liedjes, dansten mee op de muziek van de WIK en hielpen de marjorettes met hun prachtige dans. 39

Ook gooiden ze over met de knuffel-sint die in vele klassen te vinden is. Helaas gooide één piet de knuffel-sint op het dak van het oude gemeentehuis. Één piet klom erachter aan, maar helaas durfde hij niet meer naar beneden. Het was immers de hoogtevreespiet.


Hoe moest dat nou opgelost worden... onze goedheilig man wist het niet, totdat een van de kinderen een goed idee had: de Brandweer! 

Na een telefoontje kwam de Brandweer met loeiende sirenes aan op het plein en zo kon de hoogtevreespiet bevrijdt worden uit zijn benaderde situatie. Sinterklaas was erg blij en kon zo, met al zijn pieten, naar de Koppelinck om de middag af te sluiten.

Voor meer foto ga naar het fotoalbum

221