DSCF2419 Voor WIE wordt er door de Evenementen Stichting Geffen iets georganiseerd op 27 april 2015
Voor alle kinderen t/m groep 8 uit Geffen. Maar woont je Opa of Oma in Geffen of ander familie lid, dan mag je best meedoen?

WAT wordt er allemaal gedaan?

Er is een kinderfietsoptocht met als thema “Pimp it Up”. Je mag je fiets, skelter, bolderkar of ander rijdend voertuig “op pimpen”
Een vakkundige jury, bestaande uit leden van de Sint Jorisgilde, zullen je creatie beoordelen.
De prijzen zullen verdeeld worden in 5 categorieën nl. 2 en 3 jaar, 4 en 5 jaar, 6 en 7 jaar, 8 jaar en ouder en groepen

Rond 12.00 uur vertrekt de optocht met muziekvereniging WIK en de majorettes voorop, door Geffen en dan kan iedereen zien, hoe fraai jij je fiets, bolderkar of skelter hebt versierd.
De route van de optocht is: Dorpsplein – Dorpstraat – Kloosterstraat – Veldstraat – Lambertsstraat – Tolweg – Dorpstraat – Dorpsplein.

Na de prijsuitreiking zal er een dansvoorstelling zijn van de basisschoolkids van Laura Dans. Er is een vrijmarkt vanaf 13.00 uur, er worden spelletjes gespeeld zoals knutselen, ringwerpen, jenka, diamant poepen, ballegooien en natuurlijk een spel in ons thema “pomp het op”. Nog niet ingeschreven, geen probleem dan doen we dat ter plekke. Maar er is ook schminken, smikkeltuin en een springkussen.

Dit jaar is er een samenwerking met Goed gevoel Geffen, zij hebben een SPECIAAL SPEL voor een goed doel. Benieuwd Wat het is dan moet je beslist komen.
Ook aan de ouders is gedacht, er is een terras van de gezamenlijke horeca met muziek. Vanaf het terras heb je zicht op de kinderen.

WAAR is het te doen?

In het centrum van Geffen, op het Dorpsplein om 11.30 uur worden de kinderen verwacht die meedoen aan de optocht.
Om 12.00 uur maken we een kleine ronde door Geffen, aansluitend zal de prijsuitreiking zijn.
De Burgemeester van Maasdonk was altijd aanwezig bij Koninginnedagen en koningsdag. De Burgemeester van Oss, Wobine Buijs-Glaudemans, maakt graag gebruik van deze dag om ook aanwezig te zijn in Geffen en naar de mooie creaties van de kinderen te kijken.

Om 13.15 uur beginnen de spelletjes.

WEET je het nog niet of het iets voor jou is?

Kijk dan op www.evenementengeffen.nl hier kun je informatie vinden over onze evenementen en foto’s van voorgaande jaren. Maar wil je de mooiste foto van je eigen (klein)kind vergeet dan je eigen fototoestel niet!

WIST je het al?

Er is een nieuw logo gemaakt door GRAPHX 66, de website door Schneider Webdesign en de webruimte is ter beschikking gesteld door Danego B.V.

WAT nu nog?

Vrijwilligers hebben we nodig voor ons feestje. Heb je inspiratie, wil je ook eens wat belangeloos doen voor de gemeenschap, kom dan even naar de INFO stand. Zo kunnen we het feestje nog jaren voortzetten voor onze kinderen.