Wij lieten ons dit jaar niet tegenhouden door het weer!

Koningsdag Geffen!

IMG_2138Wij lieten ons dit jaar niet tegenhouden door het weer! Ondanks alle weersvoorspellingen stroomde het dorpsplein in Geffen rond half één vol met enthousiaste kinderen. Iedereen had natuurlijk een mooie creatie bij. De bolderkarren, skelters, fietsen, steppen en wandelwagens waren weer tevoorschijn getoverd en ook het crêpepapier, de vlaggetjes en de slingers waren weer van de zolder gehaald. De weergoden waren ons goed gezind, want de optocht is droog door Geffen gereden. Uiteraard is de WIK ons weer voorgegaan en heeft het Gilde de stoet afgesloten. Nadat de prijsuitreiking heeft plaatsgevonden heeft de (...)

GVG Streetdance

Na wekelijks hard geoefend te hebben, laten GVG Streetdance dit jaar op Koningsdag zien wat ze kunnen.

 

Koningsdag 2016 in Geffen

Alle paasspullen zijn weer opgeruimd, de lente is begonnen en ook de zon schijnt weer. Wij hebben de oranje vlaggetjes weer van zolder gehaald voor koningsdag! Ook dit jaar is er weer van alles te beleven op het dorpsplein. Om 13.00 uur zijn alle kinderen weer uitgenodigd om deel te nemen aan de optocht. We hebben afgelopen jaren al hele mooie creaties voorbij zien komen. Ben jij ook al zo benieuwd hoe iedereen er dit jaar uitziet? We zullen ook dit jaar starten op het Dorpsplein.

Daarna zijn alle kinderen t/m groep 8 welkom om deel te nemen aan de (vernieuwde) spelletjes. De stempelkaarten liggen klaar bij de infokraam. Dus spaar mee voor iets lekkers. Ook zijn de zolders weer leeg gehaald voor de kraampjes. Voor alle papa’s en mama’s staat Horeca Geffen (...)

Danego B.V.  |  Schneider Webdesign  |  GRAPHX 66