Hallo Geffense jongens en meisjes

Op 21 november is het weer zover. Sinterklaas komt dan naar het Dorpsplein in Geffen. Samen met alle Geffense kinderen wil hij op die dag al vast zijn verjaardag vieren. Hier kunnen jullie gezellig aan mee doen. Voordat Sinterklaas en de Pieten op het Dorpsplein worden ontvangen is er een rijtoer met WIK en de majorettes. Sinterklaas zit dan in een echte koets en vindt het altijd heel leuk als er veel kinderen met ouders langs de route van de rijtour staan. Als de stoet voorbij is kan iedereen aansluiten achter de koets met Sinterklaas en zijn Pieten. Zo gaan we dan met zijn allen in een optocht naar het Dorpsplein.   

Dit is het programma:

12.55 uur 

Start van de rijtoer door het dorp onder begeleiding van de fanfare W.I.K., de  majorettes en de kinderen met hun ouders. Dus ga allemaal langs de route staan en sluit achter de koets met Sinterklaas aan!!!

De (...)

Rabobank Clubkascampagnetaart 2016

De Rabobank Clubkascampagnetaart 2016!! Ben je lid van Rabobank Oss Bernheze? Ja, dan kun je op evenementen stichting Geffen stemmen!! In totaal kun je 5 stemmen uitbrengen waarvan zelfs 2x op evenementen stichting Geffen. Van 10 t/m 23 oktober kun je stemmen. Dus allemaal stemmen, alvast bedankt

Danego B.V.  |  Schneider Webdesign  |  GRAPHX 66