Intocht Sinterklaas Geffen

Zaterdag 25 november was het zover! Sinterklaas kwam weer naar Geffen. In het begin van de week had de verhuispiet al aan alle Geffese jongens en meisjes gevraagd of ze nog een plekje wisten waar de Sint mocht komen wonen. De dokter heeft namelijk geadviseerd dat het heen en weer reizen, niet meer zo´n goed idee is op zijn leeftijd.

Natuurlijk mocht Sinterklaas op basisschool De Wissel komen wonen! Zo gezegd, zo gedaan. De verhuispiet heeft de hele week spullen klaar gezet in het woonkamer van Sinterklaas op BS De Wissel. Zo is de stoel van Sinterklaas gebracht, zijn lamp, een tafel en natuurlijk verhuisdozen.

De pieten zouden zaterdag nog meer spullen meenemen, maar let op! Er zou ook een doos meegenomen worden met breekbare spullen. Het speciale servies van Sinterklaas. In een stoet liepen de pieten, Sinterklaas in zijn koets, de WIK en natuurlijk de (...)

Hallo Geffense jongens en meisjes

Op 25 november is het weer zover. Sinterklaas komt dan naar het Dorpsplein in Geffen. Samen met alle Geffense kinderen wil hij op die dag al vast zijn verjaardag vieren. Hier kunnen jullie gezellig aan mee doen. Voordat Sinterklaas en de Pieten op het Dorpsplein worden ontvangen is er een rijtoer met WIK en de majorettes. Sinterklaas zit dan in een echte koets en vindt het altijd heel leuk als er veel kinderen met ouders langs de route van de rijtour staan. Als de stoet voorbij is kan iedereen aansluiten achter de koets met Sinterklaas en zijn Pieten. Zo gaan we dan met zijn allen in een optocht naar het Dorpsplein.   

Dit is het programma:

12.55 uur 

Start van de rijtoer door het dorp onder begeleiding van de fanfare W.I.K., de  majorettes en de kinderen met hun ouders. Dus ga allemaal langs de route staan en sluit achter de koets met Sinterklaas aan!!!

De (...)

Danego B.V.  |  Schneider Webdesign  |  GRAPHX 66